Wie zijn wij?
Gastvrij Nederland - Nationale Raad voor toerisme, recreatie, horeca en vrije tijd - vertegenwoordigt 18 organisaties en branches in de gastvrijheidseconomie waarin zowel leisure als business zijn vertegenwoordigd. Gastvrij Nederland spant zich in de toeristisch-recreatieve bedrijvigheid binnen Nederland in de volle breedte te versterken, zodat toerisme en recreatie kunnen uitgroeien tot een dynamische en duurzame sector waarin bezoekers en recreanten hun voordeel doen met een hoogwaardige productbeleving tegen gunstige prijs- en kwaliteitscondities.
Zij zet zich in voor een toegankelijk, veelzijdig, verrassend en hoogwaardig vrijetijdsaanbod met als doel om meer bezoekers en meer bestedingen in Nederland te genereren.

De leden van Gastvrij Nederland zijn ANVR, ANWB, Centraal Bureau voor de Rijn- en Binnenvaart CBRB, CLC-Vecta, Club van Elf, FEC-Nederland, Federatie Cultuur, HISWA-RECRON, Holland Casino, Koninklijke Horeca Nederland, Koninklijk Nederlands Vervoer, NBTC Holland Marketing, NVG, Schiphol Group, Vereniging van Kleine Reisorganisaties VvKRVereniging van Evenementenmakers, Vereniging Vrije Theater Producenten VVTP en VVV Nederland.
Gastvrij Nederland is gelieerd aan VNO-NCW en MKB-Nederland.
Gastvrij Nederland is een voortzetting van het voormalige Platform Toerisme & Recreatie, dat daartoe in maart 2010 werd omgedoopt.

Postadres

Postbus 93002
2509 AA Den Haag

Bezoekadres
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag

Telefoon: 070-3490328

www.gastvrij-nederland.nl 
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag