Nieuws

11-08-2020

Oproep

Code rood voor de evenementenbranche

Teken de petitie en kom op 25 augustus naar het Malieveld!

Dat de (zakelijke) evenementenbranche één van de hardst getroffen sectoren is door de coronacrisis, is duidelijk. In de afgelopen maanden is vanuit het Eventplatform uitgebreid en constructief overlegd met diverse ministeries over aanvullende financiële steun en verruiming van de maatregelen. Er is goede hoop op een derde financiële regeling, maar het vergt veel energie en tijd om de overheid te overtuigen.

Om extra aandacht te krijgen voor de ‘stem van de zakelijke evenementenbranche’ organiseert het Eventplatform daarom op 25 augustus een creatieve actie op het Malieveld in Den Haag. Door middel van een menselijke kettingreactie laten we symbolisch zien dat duizenden banen op de tocht staan en wat het betekent als de eventwereld omvalt. De actie is ook de opmaat voor de Night of Live waarbij in de avond alle belangrijke locaties en eventgebouwen in Nederland rood zullen kleuren. Als finale van de actie wordt een petitie aangeboden aan leden van de Tweede Kamer.

Wij hebben jou hard nodig:
- Teken de petitie
- Meld je aan voor het malieveld
- Kleur jouw locatie / gebouw rood in de nacht van 25 op 26 augustus

Meer informatie over deze actie vind je in dit nieuwsbericht. Alvast bedankt voor je moeite, we kunnen alle steun heel goed gebruiken!

Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag