Nieuws

03-04-2020

Gastvrij Nederland blij met steun provincies!

De oproep van provincies aan het rijk voor hulp aan de hard getroffen sector kan op grote steun rekenen van Gastvrij Nederland. “Het is mooi om te zien dat de provincies het belang van de brede vrijetijds-, gastvrijheids- en toerismesector erkennen”, zegt Kees van Wijk. “Wij hebben als Gastvrij Nederland al eerder een dergelijk pleidooi gaan bij het ministerie van EZK”.
De gevolgen van de coronacrisis voor ondernemers uit de sector zijn ongekend. Ondernemers zorgen niet alleen voor werkgelegenheid, maar ook voor sociale samenhang en leefbaarheid in buitengebieden. Als dit minder wordt, of erger nog, wegvalt, heeft de hele samenleving hier last van. Daarom is het van groot belang dat rijk en sector op zeer korte termijn in overleg gaan over een sectorspecifiek noodpakket aan maatregelen dat noodzakelijk is om de bedrijven de eerste maanden door te helpen.

Klik hier voor het nieuwsbericht van IPO.

Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag