Nieuws

07-06-2018

CLC-VECTA presenteert nieuw bestuur

CLC-VECTA heeft een nieuw bestuursteam, dat bestaat uit:
  • Erik-Jan Ginjaar, Algemeen Directeur Postillion Hotels Nederland, Voorzitter
  • Arno Wouters, Sales Director Hypsos, Penningmeester
  • Eline Deijs, Director Marketing and Digital RAI Amsterdam, Bestuurslid
  • Jennie Elzinga, Managing Director 2XPO B.V. / Manager Organisatiebureaus ‎Libéma Beurzen & Evenementen, Bestuurslid
  • Richard Kluijtmans, Directeur Mansveld Expotech, Bestuurslid

Onder aanvoering van Erik-Jan, zet het bestuur zich in voor het verder ontwikkelen en praktisch uitrollen van de ingezette strategische koers. Deze richt zich op 3 pijlers: Marketing & Events, Klant- en ledenperspectief en Ketenoptimalisatie. De bestuursleden gaan, elk vanuit hun eigen expertise en ervaring, specifieke projecten en taken oppakken en krijgen de verantwoordelijkheid concrete deliverables op te leveren.

Over CLC-VECTA
CLC-VECTA is de branchevereniging voor bedrijven en professionals betrokken bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen & incentives en entertainment. Als kennispartner voorziet CLC-VECTA leden van relevante kennis & informatie, een waardevol netwerk en ondersteuning met eerstelijnsadvies.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag