Nieuws

17-10-2012

VVV Cadeaubon nu ook overal via PostNL en Bruna verkrijgbaar

De VVV Cadeaubon is sinds kort op nog meer plaatsen te koop. De meest bekende cadeaubon van Nederland is nu naast de VVV en de ANWB ook bij alle vestigingen van PostNL en Bruna verkrijgbaar.

De VVV Cadeaubon is sinds jaar en dag verkrijgbaar bij de vestigingen van de VVV en de ANWB. Door een toenemende vraag naar de VVV Cadeaubon is uitbreiding van het aantal verkooppunten van groot belang. Juist PostNL en Bruna bieden hiervoor goede mogelijkheden met een landelijk verkoopnetwerk van bijna 3.500 vestigingen.

PostNL verkoopt al jarenlang met veel succes de Nationale Dinercheque en Boncadeau, die ook door VVV Nederland worden uitgegeven. "Wij zijn dan ook bijzonder verheugd met de uitbreiding van onze samenwerking", aldus Kees van Wijk, algemeen directeur VVV Nederland, die voorts stelt dat door de verkoop van de cadeaubonnen VVV Nederland kan blijven investeren in de ontwikkeling en optimalisering van de VVV dienstverlening, zowel fysiek als digitaal.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag