Nieuws

13-08-2012

VVV zet activiteiten Uitburo voort

VVV Nederland en het landelijk netwerk van Uitburo’s hebben de krachten gebundeld. Met ingang van 1 augustus 2012 zijn de belangrijkste Uitburo producten waaronder het webportaal http://www.uitburo.nl overgedragen aan VVV Nederland. Door de bundeling van activiteiten krijgen consumenten eenvoudiger toegang tot het meest complete en betrouwbare aanbod aan vrijetijdsactiviteiten, inclusief culturele agenda informatie en uitgaanstips.

De activiteiten van zowel VVV als het Uitburo liggen sterk in elkaars verlengde. In veel steden werkten de VVV en het plaatselijke Uitburo al intensief samen of vormde het Uitburo onderdeel van de VVV. De VVV streeft er naar de vrijetijdsconsument optimaal van dienst te zijn met betrouwbare, actuele informatie. Daartoe ontwikkelt VVV Nederland onder meer een landelijke databank met toeristische, recreatieve en culturele informatie. “Deze bundeling van krachten en expertise is daarom een heel logische”, aldus VVV Nederland directeur Kees van Wijk. “We streven naar een optimale synergie in activiteiten waardoor beide merken versterkt worden en we op deze wijze de vrijetijdsconsument nog beter kunnen bedienen met een breed en gevarieerd aanbod”.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag