Nieuws

27-07-2012

Update persinformatie HISWA te water 2012

De in aanbouw zijnde Amsterdam Marina waar van 4 t/m 9 september 2012 de HISWA te water gehouden wordt, krijgt snel vorm nu bijna alle vaste steigers er liggen. Ook de contouren van het HISWA Nautisch Centrum Amsterdam dat in het voorjaar van 2013 wordt opgeleverd, worden goed zichtbaar. De voorbereidingen op het terrein verlopen dus voorspoedig en ook de belangstelling voor deelname is zonder meer goed te noemen. Aangezien er de laatste weken weer veel nieuwe inschrijvingen en primeurs zijn bijgekomen, wijzen wij u graag op de laatste persinformatie, evenals het uitgebreide activiteiten- en lezingenprogramma.

Klik hier voor de meest recente botenlijst.
Klik hier voor een supplement van de noviteitenlijst.
Klik hier voor de meest recente deelnemerslijst.
Klik hier voor een overzicht van alle aangemelde primeurs.
Klik hier voor een overzicht van alle persberichten van exposanten.

Dagprogramma activiteiten en lezingen
Naast de tentoongestelde boten is een groot stuk water gereserveerd voor activiteiten, waar bezoekers al dan niet actief aan mee kunnen doen. Op de kade komt het WaterTheater met een doorlopend programma van lezingen en presentaties. Een keur aan sprekers verzorgt lezingen en demonstraties met als publiekstrekker de dagelijkse presentatie door Henk de Velde.

Klik hier voor het dagprogramma van het WaterTheater.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag