Nieuws

22-08-2012

Uitburo introduceert Uit-app voor Android

In navolging van de Uit-app voor iPhone lanceren de regionale Uitburo’s nu ook een gratis mobiele applicatie voor Android-telefoons. De actuele uitagenda is daarmee ook voor Android-bezitters altijd en overal binnen handbereik.

In de Uit-app staat alle uitgaansinformatie van Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Maastricht, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle: theater-, dans- en cabaretvoorstellingen, concerten, festivals en tentoonstellingen. De applicatie is zeer gebruiksvriendelijk: zo kan er worden gezocht op locatie, genre en artiest, is het mogelijk een persoonlijke agenda met favoriete activiteiten aan te maken en kan er direct gebeld worden met de kassa van de betreffende instelling voor het kopen van kaartjes.

Naast de uitagenda bevat de Uit-app actuele uitgaanstips van het Uitburo en informatie over de festivals aan het begin van het nieuwe culturele seizoen, zoals de Uitmarkt in Amsterdam, het Uitfeest in Utrecht, het Parcours in Maastricht, het UIT Festival in Den Haag en 24 Uur Cultuur in Rotterdam. De Uit–app is daarmee tevens een perfecte voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Met ingang van 1 augustus 2012 wordt het Uitburo-merk gevoerd door VVV Nederland. VVV Nederland faciliteert en ondersteunt de VVV-organisaties en Uitburo’s in hun activiteiten op het gebied van city- en regiomarketing. De krachtenbundeling van beide sterke merken VVV en Uitburo maakt dat de consumenteenvoudiger en efficiĆ«nter toegang krijgt tot het meest complete en betrouwbare aanbod aan vrijetijdsinformatie.

De applicatie is ontworpen door Fabrique en ontwikkeld door Q42. Wie de gratis Uit-app voor Android wil downloaden, gaat naar http://tiny.cc/uitapp of zoekt in de Google Play Store naar ‘uitburo’.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag