Nieuws

31-05-2012

Eerste steigers HISWA te water op hun plek

De aanleg van de nieuwe jachthaven Amsterdam Marina bij de NDSM-werf krijgt gestalte. De jachthaven wordt de thuisbasis voor de HISWA te water. De komende editie van de internationale bootshow vindt hier van dinsdag 4 tot en met zondag 9 september plaats.

Augustus 2012 gereed
De werkzaamheden aan de golfbreker zijn in volle gang. De golfbreker creƫert het benodigde luwe water voor de Amsterdam Marina. Inmiddels zijn ook de eerste steigers van de jachthaven op locatie gearriveerd om de komende maanden een definitieve plek te krijgen en op tijd af te zijn voor de bootshow. Tevens zijn de eerste voorbereidingen getroffen voor de bouw van het toekomstige HISWA-kantoor dat uiterlijk in de zomer van 2013 opgeleverd zal worden.

HISWA te water 2012
De HISWA te water vindt plaats van dinsdag 4 tot en met zondag 9 september 2012 in de nieuwe Amsterdam Marina op de NDSM-werf in Amsterdam. Openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur. Meer informatie over de HISWA te water 2012 is te vinden op hiswatewater.nl.
Het evenement is ook te volgen op Facebook en Twitter (#hiswatewater).
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag