Nieuws

05-04-2012

Horeca Amsterdam Grenzeloos Gastvrij!

Ruim 400 ouderen zijn vandaag op exclusieve wijze in het zonnetje gezet. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Amsterdam en Nationale Vereniging De Zonnebloem organiseerden speciaal voor deze ouderen een uitgebreidePaaslunch bij verschillende prominente horecalocaties. Uit onlangs gepubliceerd onderzoek blijkt dat de groep eenzame ouderen in Amsterdam steeds groter wordt. Daarom hebben KHN en De Zonnebloem de krachten gebundeld om deze groep een onvergetelijke dag te bezorgen.

Horeca voor iedereen
KHN-voorzitter Ton Poppes vertelt over de ludieke actie: “Horeca is er voor iedereen. Maar helaas kunnen we niet allemaal genieten van de sfeer en het lekkere eten en drinken op locatie. Juist voor de mensen die niet zo goed ter been zijn en de horeca niet kunnen bezoeken, hebben we dit initiatief bedacht.”

Advocaat
De sterrenkoks hebben uiteraard rekening gehouden met hun doelgroep. De bezoekers konden genieten van de meest heerlijke gerechten: asperges op Vlaamse wijze, zalm, biefstukjes en als toetje was er voor de gasten een chocolademousse met advocaat.

Volgend jaar weer
Achmed Ba├ódoud opende de Paaslunch in Westcord Fashion hotel : “Ik hoop dat we dit elk jaar kunnen organiseren en dat we naar elkaar blijven omkijken. We hebben elkaar namelijk hard nodig. Alleen zijn is vervelend, maareenzaamheid is verschrikkelijk.”

Nationale Vereniging Zonnebloem
Een vrijwilliger van de Nationale Vereniging Zonnebloem eindigde de ontvangst bij Casa 400 met de mooie woorden dat oneindig geluk gerealiseerd kan worden middels iets goeds te doen voor een ander. Daar sluit KHN Amsterdam zich graag bij aan.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag