Nieuws

22-11-2011

NBTC lanceert Meet Mr Holland campagne

Nieuwe campagne voor Nederland als congres- en vergaderbestemming

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) lanceert tijdens de EIBTM in Barcelona officieel de nieuwe campagne voor de internationale congres- en vergadermarkt: Meet Mr Holland. Met deze campagne richt het NBTC zich de komende 3 jaar op corporate meetingplanners in Europa en Noord-Amerika. Het doel is om de bekendheid van Nederland als vergaderland te vergroten en daarmee het aantal zakelijke bijeenkomsten in Nederland te stimuleren.

De lancering
Mr Holland is de verpersoonlijking van Nederland en de Nederlander: creatief, open minded, charmant en efficiƫnt. Vanaf EIBTM 2011, de internationale vakbeurs in Barcelona van 29 november tot en met 1 december, wordt Mr Holland officieel het gezicht van zakelijk Nederland. Tijdens deze beurs is het NBTC samen met Mr Holland en 32 Nederlandse partners aanwezig om contact te leggen met internationale meetingplanners. Mr Holland verzorgt onder andere een live act tijdens het Holland Happy Hour en is gastheer bij twee exclusieve netwerkdiners in Barcelona.

De campagne
Mr Holland laat de internationale meetingplanner de komende jaren kennis maken met de geschiktheid van Nederland als vergaderland. Hij wijst hen via zijn eigen website en social media op een persoonlijke en originele manier op de USP’s van Nederland en de Nederlander.

Mr Holland is te volgen op:
website: www.meetmrholland.com
Twitter: @Meet_Mr_Holland
Facebook: www.facebook.com/MeetMisterHolland
LinkedIn: www.linkedin.com/in/misterholland
Blog: meetmrholland.wordpress.com

Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag