Nieuws

03-11-2011

Buitenhuis De Veenhorst ook in 2011 groepsaccommodatie van het jaar

Groepsaccommodatie de Veenhorst in Midlaren is uitgeroepen tot de beste groepsaccommodatie van Nederland in 2011. In 2010 wonnen zij ook al de eerste prijs. De prijs werd op initiatief van RECRON en het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) op 2 november uitgereikt tijdens de RECRON Ledendag van de Groepsaccommodaties in het Coda Museum te Apeldoorn. De verkiezing is gehouden onder de bezoekers van de website www.lekkerwegmetgroepen.nl van het NBTC.

Er werd in 2011 massaal gestemd via het stemformulier op de website. Hierbij sprong Buitenhuis de Veenhorst er duidelijk uit. De andere genomineerde accommodaties waren Landgoed De Biesheuvel in Hoogeloon en groepsaccommodatie De Vilt in Beugen. Een aantal reacties van stemmers op de Veenhorst:

De Veenhorst wordt gerund door twee gepassioneerde mensen die voor je klaar staan.

Prachtige sfeervolle locatie met een mooie omgeving, hartelijke ontvangst door de beheerders en veel zorg & aandacht voor de gasten.

Beheer met duidelijke afspraken, fijne gastheer en gastvrouw, erg flexibel maar ook heel duidelijk.

Diverse speel en recreatieve mogelijkheden. Kwaliteit en klasse voeren de boventoon.

De verkiezing is ontstaan naar aanleiding van de promotiecampagne voor groepsaccommodaties van het NBTC. Het NBTC heeft naast de website ook de gids ‘Lekker weg met groepen’ uitgegeven waar een overzicht gegeven wordt van groepsuitjes en groepsaccommodaties verspreid over heel Nederland. Van eenvoudig tot luxe, van het binnenland tot aan de kust, vrijwel alles is mogelijk.

Nieuwsoverzicht
Van links naar rechts ziet u Henk Aalderink (RECRON), Hans Blaauboer en Els Wiggers (Buitenhuis de Veenhorst) en Cees van der Padt (NBTC)
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag