Nieuws

01-09-2011

AO Toerisme weer verschoven

Op 1 september is bekend geworden dat het geplande Algemeen Overleg (AO) toerisme/gastvrijheidseconomie op donderdag 8 september opnieuw zal worden verplaatst. Eerder werd de datum van 27 juni geannuleerd als gevolg van de klap van het paard die Staatssecretaris Bleker tijdelijk uitschakelde.

Het overleg op 8 september is verplaatst na concurrerende verplichtingen van de Staatssecretaris.

Gastvrij Nederland betreurt ten zeerste de opschorting van het overleg en zal er bij de griffier van de Vaste Kamercommissie en de betrokken Tweede Kamerleden op aandringen op zo kort mogelijke termijn een nieuwe datum in te plannen. Naar verwachting zal in de procedure-vergadering van de Vaste Commissie voor Economische Zaken, Landbouw en Innovatie op 13 september de nieuwe datum voor het Algemeen Overleg bekend worden gemaakt.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag