Nieuws

24-05-2011

Hoog bezoek studiereis beste attractiepark van Europa

Studiereis o.l.v. Pleisureworld naar Europa-Park is volgeboekt

Van 19 t/m 21 juni 2011 organiseert Pleisureworld in nauwe samenwerking met Europa-Park, vertegenwoordigd door Henk Groenen een bijzondere innovatietour naar het attractiepark met het grootste aantal bezoekers van Europa.

Vanuit de totale recreatiebranche hebben zich deelnemers aangemeld: Attractiepark Toverland – Billy Bird Hemelrijk – Drielandenpunt – Rederij Stiphout – eibe Benelux – Kolibrie Horeca – Recreatiecentrum en Camping De Schatberg – Provincie Limburg. Een unieke reis met tal van specialisten uit de recreatiebranche op zoek naar de laatste innovaties bij het bijzondere familiebedrijf Mack, dat naast attractiepark ook fabrikant is van ‘s werelds meest spectaculaire achtbanen.

Drie dagen lang zullen tal van nieuwe attracties bezocht worden op het park en krijgen de deelnemers een kijkje achter de schermen in de fabriek waar de echte rollercoasters gebouwd worden. Nieuw is een restaurant zonder obers waar de gerechten via een ingenieus systeem, lijkend op een achtbaan, worden geserveerd. Ook is er een uitgebreide rondleiding over het Camp Resort, de nieuwe glamping met blokhuizen, tipi’s en authentieke westernlook bungalows met een afsluitend diner in het Silver Lake Saloon. De deelnemers overnachten in een van de vier thema hotels “El Andaluz” met als hoogtepunt een sprookjesachtig diner in het Colosseo by Night.

Europa-Park is gelegen in het Zwarte Woud in het Zuid Duitse plaatsje Rust en heeft voor de Benelux een vertegenwoordiging in Valkenswaard. Jaarlijks ontvangt Europa-Park meer dan 4 miljoen bezoekers en is hiermee het meest bezochte van Europa. Naast het attractiepark heeft men een Camp Resort en vier Thema Hotels. Met de auto ben je er vanaf Arnhem in ruim vijf uur en het park is tevens per trein en vliegtuig te bereiken. Naast het bezoek aan het attractiepark biedt deze studiereis ook enkele exclusieve management ontmoetingen.

Voor meer informatie: www.pleisureworld.nl/events

Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag