Nieuws

21-04-2011

Toeristische Bedrijven Contactdag dit jaar in Zeeland

Camping Julianahoeve in Renesse is op 17 mei de gastheer van alweer de 7e editie van de Toeristische Bedrijven Contactdag van Pleisureworld. Zeeland is een vakantieprovincie bij uitstek en Julianahoeve sleepte de afgelopen jaren diverse prijzen binnen met als hoogtepunt de uitverkiezing van ADAC-Superplatz. De bijeenkomst wordt compleet gemaakt door een kennisprogramma dat inspeelt op actuele trends, met bijzondere aandacht voor marketing via internet, innovaties in dagrecreatie en wellness & health.

Camping Julianahoeve: De directie heeft onlangs haar tweede tienjaren “Masterplan” opgestart. Zo werkt dit recreatiebedrijf op een structurele wijze aan verbetering van het toeristisch concept. Afgelopen jaren werd een compleet nieuw centrumgebouw geopend met onder andere een filmzaal, kinderspeelplaats en een indoor zwemparadijs. Op 17 mei verzorgt het management een rondleiding over het bedrijf en gaat graag met collega-ondernemers in discussie over de toekomst van de recreatiebranche en het eigen bedrijf. Ook Renesse ondergaat een metamorfose; van grenzeloos jongerenparadijs naar een gebied met veel meer kwaliteiten.

Veel bezoekers: De afgelopen jaren kende de Toeristische Bedrijven Contactdag grote aantallen bezoekers uit de totale campingbranche waaronder RECRON, SVR en de VeKaBo. Het belooft ook dit jaar weer een succes worden met meer bezoekers uit de doelgroep!

Recreatietrends: In het kennisprogramma van deze netwerkdag staan trends centraal. In twee plenaire lezingen wordt ingegaan op trendwatching in de branche en specifiek op de wellnesstrend, die nieuwe kansen biedt aan het Zeeuws toeristisch product. In tegenstelling tot veel symposia, wil de organisatie de deelnemers vooral zelf laten ervaren hoe zij hun bedrijfsvoering kunnen verbeteren. Daarvoor worden workshops en testcentra georganiseerd met diverse thema’s waarbij een actieve deelname wordt gevraagd.

Waardevolle bijeenkomst: Nieuw dit jaar is het initiatief waarbij ondernemers na afloop zelf mogen bepalen welk prijskaartje zij aan deze kennisdag hangen. Daarmee biedt de organisatie vertrouwen in de kwaliteit van hun programma.

Pleisureworld: De organisatie van de Toeristische Bedrijven Contactdag is in handen van Pleisureworld. Dit is een netwerk van ondernemers die actief zijn in de toeristisch recreatieve branche en gezamenlijk activiteiten onderneemt om de kwaliteit van recreatiebedrijven naar een hoger niveau te tillen. Meer informatie over deze kennisdag; onder andere het complete programma en de inschrijfmogelijkheden, kunt u vinden op www.pleisureworld.nl

Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag