Nieuws

28-03-2011

Inschrijving VVV Rob de Bes Award 2011 van start

Welke toeristische organisatie is toonaangevend op het gebied van innovatie en gastheerschap?

Vanaf vandaag kunnen organisaties die actief zijn binnen de Nederlandse vrijetijdseconomie worden voorgedragen voor de VVV Rob de Bes Award 2011. De VVV Rob de Bes Award is dé innovatie- en aanmoedigingsprijs van de VVV in Nederland. De award wordt sinds 2008 jaarlijks uitgereikt aan een organisatie of instelling die zich op het gebied van innovatie en gastheerschap onderscheidt. Iedereen kan een bedrijf of ondernemer voordragen. Aan de VVV Rob de Bes Award is een geldbedrag van 10.000 euro verbonden.

Inschrijven kan t/m 20 mei via de website www.vvvrobdebesaward.nl. Uit alle inschrijvingen nomineert VVV Nederland half juni de 10 beste, waarop het publiek vervolgens haar stem mag uitbrengen.

Vakjury
De vijf organisaties met de meeste publieksstemmen worden vervolgens voorgedragen aan een onafhankelijke vakjury. Deze bepaalt de uiteindelijke winnaar van de VVV Rob de Bes Award 2011 aan de hand van de criteria innovatie, effectiviteit, reputatie en gastheerschap.
De vakjury bestaat dit jaar in elk geval uit:
Diane Nijs - professor Imagineering aan de NHTV Breda
Ron Peereboom Voller – Chef redactie Telegraaf Reiskrant/Vaarkrant/Woonkrant
Henric Bemboom, directeur attractiepark Slagharen en winnaar VVV Rob de Bes Award 2010
Rob de Bes - naamgever en voormalig algemeen directeur VVV Nederland

Uitreiking
De uitreiking van de VVV Rob de Bes Award 2011 vindt plaats op donderdag 22 september in het Spoorweg Museum in Utrecht.

Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag