Nieuws

11-10-2010

Club van Elf en IAAPA Europe tekenen samenwerkingsovereenkomst

Tijdens de druk bezochte Euro Attractions Show in Rome, Italiƫ hebben de Club van Elf en IAAPA Europe hun jarenlange samenwerking bekrachtigd met de ondertekening van een Global Alliance Partner overeenkomst.

Charlie Bray, president van IAAPA, the International Association of Amusement Parks and Attractions en Jan Reuvers, voorzitter van de Club van Elf, de Dutch Association of Leading Visitor Attractions hebben hun handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst tussen beide verenigingen.
De overeenkomst is er op gericht - met name in de Europese Unie - de belangen te behartigen van de Nederlandse bedrijven in de attractie- en vrijetijdsindustrie en hun toeleveranciers.

Club van Elf streeft ernaar vorm te geven aan deze samenwerking door ook andere verenigingen en belanghebbenden te betrekken bij de vaststelling en het prioriteren  van onze specifieke belangen en bij de representatie van de sector. 

Met vertegenwoordiging in zowel het bestuur, de IAAPA European Advisory Board, als in de lobbygroep, het IAAPA European Governement Relations Committee, is een stevige basis gelegd voor de belangenbehartiging van de Nederlandse sector.
Nieuwsoverzicht
 
logo Telefoon + 31 (0)70 - 3490328
gastvrijnederland@vnoncw-mkb.nl
www.gastvrij-nederland.nl
Adres:
Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93002, 2509 AA Den Haag